Hledání G-bodu vibrátorem

11.05.2011 23:58

Podle Ehgoetz takřka každá žena, pokud netrpí zdravotními problémy, může dospět k orgasmu. Sexshop nabízí různé erotické hračky pro ženy. A i když někteří odborníci dosud stále zpochybňují takzvaný G-bod (poprvé ho zmínil německý gynekolog Dr. Ernst Gräfenberg v roce 1950 jakožto nervovou pleteň ve vagíně), mnohé ženy si jeho existenci už vyzkoušely samy na sobě.

 

Vibrátory důmyslné masážní přístroje


Vibrátory jsou důmyslné masážní přístroje, které produkují vibrace napomáhající sexuální stimulaci. G-bod popsaný v roce 1982 v knize The G-Spot and Other Discoveries about Human Sexuality se nachází na přední stěně vagíny mezi stydkou kostí a dělohou, asi čtyři centimetry hluboko. Jeho velikost je u každé ženy rozdílná, a proto některé mají problém najít jej. Řada žen cítí ze začátku stimulace G-budu potřebu močit. A právě tento pocit signalizuje, že bod byl správně nahmátnut. A pokud už se to ženě opravdu nepodaří, je tu ještě druhá cesta k vyvolání slasti. Jistotou u zdravých žen je stimulace klitorisu (poštěváčku), tvrdí Ehgoetz.

 

Jaký je ideální milenec


Ideální milenec je ale na průsečíku všech čtyř charakteristik: intenzita, citlivost, vytrvalost a přizpůsobivost. Sensitivní či citlivé typy lze také poznat na první pohled. Cítí pachy, které druzí nevnímají, pláčou u záběrů hladovějících afrických dětí a omdlévají v nacpané dopravě. Skvěle se ale dokážou v posteli naladit na partnerovo vzrušení, ale na druhou stranu vyžadují velmi jemné laskání a příjemnou vůni těla svého milence či milenky.

Vytrvalost a vytrvalostní typy jsou velmi oddané tomu, co dělají. Než něco začnou, nejdříve dokončí vše rozdělané. I když si to neužívají, svou práci vždy dotáhnou do konce. Ale má to výhodu v sexu zvláště u žen. Takové typy se totiž uzavřou do vzrušení a věnují se mu maximálně, nenechávají se rozptýlit okolím a dosáhnou svého – vyvrcholení. Gelové vibrátory jsou mezi ženami velice oblíbené. Jsou vyrobeny z měkkého gelu, který je velmi příjemný na dotyk

Intenzivní typy jsou charakteristické tím, že nepláčou, ale řvou, že se nezlobí, ale vztekají. Takový typ i nejbližší přátele označují jako „dramatický“. A takový typ člověka je vysoce intenzivní a má tendenci zažívat větší a silnější emoce. V sexualitě to znamená, že reaguje silněji na vzrušení a má, což je pro něj samotného velkou výhodou, velmi silné orgasmy. Jenže mnohdy jsou dotyční až příliš náruživí, vyžadují stejnou intenzitu od protějšku a mohou být až vyčerpávající.

Vyhledávání

Kontakt